Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Алфа 147

Честито колега.Добьр избор.Купих 147 втора ръка 1.6 120кс преди година за жена си,но след седмица и дадох мойта бмв 3 ка и до сега я
    ползвам.Като я купих имаше само един проблем искаше нов вариатор.
    Излезна ми път до Турция и се забих в официален сервиз на Алфа в Анкара за да я огледат майстори.И те казаха вариатор + стандартните ремъци ролки накладки.Преди това звънях в София и за вариатора само ми казаха 600 лв+майсторлък,а там се оказа 400лв оригинален с гаранция за част и монтаж,и си пиех кафето пред стъклена стена през която гледах какво правят майсторите по колата ми.Платих 1099лв. с ДДС което беше около 200лв.Колко ли щеше да ми излезне тука се питам? Като имаш парите кола се купува лесно,кара се с мерак,но като дойде време за сервиз и обслужване моят съвет е да си тук в форума,колегите винаги ще помогнат.Иначе колата няма тропане,няма тракане, с една дума яка е, за година и лампа не е изгоряла.ште веднъж честито и с здраве да си я караш.
    JUMBO

Comment

Re: Алфа 147

Първоначално публикувано от JUMBO
      Честито колега.Добьр избор.Купих 147 втора ръка 1.6 120кс преди година за жена си,но след седмица и дадох мойта бмв 3 ка и до сега я
      ползвам.Като я купих имаше само един проблем искаше нов вариатор.
      Излезна ми път до Турция и се забих в официален сервиз на Алфа в Анкара за да я огледат майстори.И те казаха вариатор + стандартните ремъци ролки накладки.Преди това звънях в София и за вариатора само ми казаха 600 лв+майсторлък,а там се оказа 400лв оригинален с гаранция за част и монтаж,и си пиех кафето пред стъклена стена през която гледах какво правят майсторите по колата ми.Платих 1099лв. с ДДС което беше около 200лв.Колко ли щеше да ми излезне тука се питам? Като имаш парите кола се купува лесно,кара се с мерак,но като дойде време за сервиз и обслужване моят съвет е да си тук в форума,колегите винаги ще помогнат.Иначе колата няма тропане,няма тракане, с една дума яка е, за година и лампа не е изгоряла.ште веднъж честито и с здраве да си я караш.
      Toва за сервиза е добра новина...имам идея да развием по-тясни връзки със Турския клуб на Алфа, както и с техните сервизи.
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Както писах имам алфа 147 от година,Един път бях на сервиз и се случи да е в турция,за няма и два часа отжориха главата смениха вариатора,накладките,ремиците,ролките,и направиха чекап на компа на колата ,Сигорно и в софия има майстори но ште мине цял ден в търсене на части и чакане на ред и най важното ще е по скъпо
        JUMBO

Comment

Working...
        X